Piškotki! Za izboljšanje uporabniške izkušnje in pravilen prikaz, ta stran uporablja piškotke. Piškotki ne morejo razkriti vaše identitete. Ali se strinjate, da se na vaš računalnik naložijo piškotki za ta namen?
DA! Več!

Ste samostojni podjetnik, imate svoje podjetje, ki se ukvarja s servisiranjem računalnikov in programskih rešitev? Ali pa le iščete službo v tej smeri? Ni vam težko delati z ljudmi. Želite opravljati delo, ki ni vezano na delovni čas. Morda je to vaša priložnost za dodaten zaslužek ali pa celo za glavni vir vašega dohodka.

Uresničite svoje cilje

Zaradi širjenja prodajne mreže vedno išemo partnerje, ki so prirpavljeni prodajati naše produkte. Nudimo stimulativen zaslužek. Izkušnje na področju prodaje in veleprodaje so zaželjene kakor tudi osnovno znanje dela z računalnikom, kar pa ni pogoj. Partnerjem nudimo brezplačno izobraževanje in pomoč pri prodaji in implementaciji naših storitev.

Za obstoječa podjetja in samostojne podjetnike je to odlična priložnost za povečanje njihove ponudbe. Glavna prednost naše ponudbe je, da začetniki ne potrebujejo začetnega kapitala hkrati pa vam nudimo polno in brezplačno podporo pri vašem delu. Vaše glavno delo je pridobitev novih strank. Vse resne zainteresirane bodoče partnerje naprošamo, da nas kontaktirate, da bi vam lahko podrobno predstavili našo ponudbo in odgovorili na morebitna vaša vprašanja.

Kontakt!