Piškotki! Za izboljšanje uporabniške izkušnje in pravilen prikaz, ta stran uporablja piškotke. Piškotki ne morejo razkriti vaše identitete. Ali se strinjate, da se na vaš računalnik naložijo piškotki za ta namen?
DA! Več!

Nekaj besed o naši skupini

Naša skupina se sestoji iz treh podjetij Flop d.o.o., Biroelektronika Bruno Podvinšek s.p. in PikaBU d.o.o. Vsa podjetja skupaj imajo več kot 15 letne izkušnje na področju blagajniškega poslovanja in materijalnega knjigovodstva. Skupaj smo razvili program, ki strankam omogoča hitro in enostavno delo pri prodaji in pri vodenju zalog. Posebno pozornost posvečamo intuitivnemu grafičnemu vmesniku programa, da je delo s programom čim bolj enostavno in se ga uporabnik hitro privadi, hkrati pa ne pozabljamo, da ima progam vse napredne funkcije, ki so potrebne za uspešno vodenje podjetja in učinkovit pregled poslovanja. Poleg evidenc o zalogi in prodaji se v našem programu vodi tudi evidenca o RVC (razlika v ceni) za posamezni dan in obdoje, ki je po našem mnenju ključna informacija za uspešno vodenje malega ali srednje velikega podjetja. S pomočjo modula SALDAKONTI lahko poleg vodenja plačil, neplačani in plačani računi dobaviteljev in kupcev, vodimo tudi informativni izračun DDV. S tem imamo pregledno kontrolo o plačanem DDV, ki nam ga obračuna računovodski servis.
Progam in strojno opremo tržimo tudi preko mreže naših partnerjev po celi Sloveniji.Kontakt!


Naši partnerji so:


Tehno MM d.o.o. Ljubljana
http://www.tehno-mm.si

Xcom Vilijem Grudnik s.p. Velenje
http://www.xcom.si/

Biroplast Boštjan Kramar s.p. Črenšovci
http://www.biroplast.si

Mangee d.o.o. Maribor
http://www.mangee.si/

Bojan Osolnik s.p. Novo mesto
http://www.blagajne.biz

BIRO PLUS, INOVATIVNE REŠITVE, D.O.O. Nova Gorica
https://www.biro-plus.scom

Fis pos d.o.o. Ljubljana

Creart, Matija Svazič s.p. Sevnica
http://www.izipos.si

Kumbro d.o.o. Velenje
https://www.umbreht.si/


Zakaj izbrati ravno nas


Nudimo vam cenovno ugodne najeme programske in strojne opreme. Vzdrževanje preko interneta in na TERENU. Programska oprema deluje na vseh računalnikih z Windows operacijskim sistemom brez minimalnih sistemskih zahtev. Vaša obstoječa strojna oprema zadovoljuje našim zahtevam.


 • Ugodna cena
 • Odlična podpora
 • Stacionarne in mobilne rešitve
 • Delovanje preko LAN in VPN omrežij
 • Dolgoletne izkušnje
 • Zaveza našim strankam


  Hvala, ker nam dajete priložnost postati naša stranka. Maksimalno se bomo potrudili za vas. Zavedamo se pomembne vloge naših programov za doseganje Vaših poslovnih ciljev zato smo se zavezali, da:


 • Zagotovimo izjemne storitve za naše stranke.
 • Prisluhnemo vašemu mnenju za izboljšanje naših programov.
 • Biti kreativni, zanesljivi in fleksiilni.
 • Nuditi izjemno podporo.
 • Za vašo podporo pridobiti in zaposliti najboljše ljudi.